Malomkő Fogadó


A Malomkő Fogadó és Ifjúsági Szálláshely Nemeshany központjában található. A település a Bakony lábánál, Sümeg és a Somló hegy között helyezkedik el. A 8 -as és a 84 -es főútról egyaránt jól megközelíthető.

Úgy érzi, elege van a füstös nagyvárosokból, a stresszes hétköznapokból? Látogasson el családjával vagy barátaival a Malomkő Fogadóba, és élvezze a pihenést, a kellemes idõtöltést, melyet a közeli Sümegi vár, a Somló hegy és a szomszédos Csizmadia Vízimalom nyújt! Vendégeink betekinthetnek a korabeli molnárok életébe, lehetőségük nyílik a malomporta, és az ott élő őshonos magyar állatok megtekintésére.

Ifjúsági szálláshelyünk ideális diákcsoportok számára is. A szállás és ellátás biztosítása mellett malomlátogatással szeretnénk a jövő nemzedékével megismertetni a vízimalom felépítését, működését.

Vendégházunk 8 db 2 ágyas, a szomszédos vízimalomra illetve a Somló hegyre néző, fürdőszobás, kábel TV -vel és WiFi -vel felszerelt szobával várja a kedves vendégeket. Az udvaron szabadtéri játékokkal kínálunk kellemes időtöltést a diákok és a gyermekes családok részére. Az autók számára zárt parkolót biztosítunk. Fogadónk éttermében szállóvendégeink részére igény szerint reggelivel, vacsorával szolgálunk.

50 fős éttermünk kiválóan alkalmas családi és céges rendezvények, osztálytalálkozók, esküvők lebonyolítására.

Várjuk diákcsoportok jelentkezését is!

Várjuk kedves vendégeinket!

További információ és szobafoglalás:

Telefon: +36 30 602 05 63